Za moderna, elegantna vjenčanja…

Pratite nas na

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales


Search

LALANA DESIGN

ČESTITAMO NA ZARUKAMA!

Prvo i osnovno, čestitam!

Zaručeni ste i pred vama je cijeli život vašeg rasta, briga, uspjeha, suza i smijeha. Zajedno, u dvoje.

Bilo da ste se imali zaruke kao iz filmova ili jednostavno jedan dan sjeli zajedno i jednostano rekli „ajmo“, donijeli ste odluku da ćete zajedno provesti ostatak svoga života. Volite se, činite jedno drugo sretnim i spremni se da se sa svim što nadalje život donese suočite zajedno, kao partneri i ravnopravno.

Može se reći da je pred vama sada jedan početak jedne nove priče koju ćete sami napisati.

I dok se slažem da za uspjeh bilo koje veze nije potreban papir, vjerujem da još većini, baš kao i vama, brak predstavlja nešto više. Ipak postoji ona izreka da se vjenčanjem „okruni veza brakom“.

Iskreno, samim vjenčanjem se neće puno toga promijeniti. Vi ćete i dalje biti vi, samo ćete jedno drugo ljudima predstavljati kao „moj muž“ i „moja žena“, što realno bude i fora u početku. Bar dok se ne naviknete.

No, najveća razlika bude zapravo u tome da ste svojim vjenčanjem jedno drugome dali obećanje. Ono da ćete uvijek biti tu jedno za drugo, da ćete se voljeti i poštivati. Možda se ne čini kao nešto veliko, ali tim činom vi ste uzeli trenutak u ovom užurbanom vremenu, da stanete jedno pred drugo i pred svojim najmilijima kažete da ste spremni zajedno do kraja života voljeti se i biti jedno drugome podrška.

Da bi taj čin uljepšali i učinili nezaboravnim, organizirat ćete proslavu. Ona može biti velika ili mala, ali će svakako biti odraz vas i vašega ukusa, kao i brige za vaše drage goste.

Kako bi vam taj proces olakšali, tu smo mi Vama na usluzi. Nadamo se da ćete među našim proizvodima i idejama naći nešto što će vam u tome pomoći.

Vama u svemu želimo puno sreće i veselimo se budućoj suradnji!

You don't have permission to register
X