Za moderna, elegantna vjenčanja…

Pratite nas na

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales


Search

LALANA DESIGN

Dekoracije koje čine razliku

Ljepota je u malim stvarima.
Često ne razmišljamo unaprijed o tome koliku važnost imaju detalji, no jednom kad ih primjetimo, teško je zanemariti njihov učinak.

Organiziranje svadbe je veliki posao i lako se pogubiti u svemu što bi te htjelo ili trebalo osmisliti. Ponekad nas sama količina potrebnih stvari, ili jednostavno nedostatak ideja, može učiniti zaboravnima pa propustimo posvetiti se tim detaljima.

Naša ponuda, za početak, nudi Vam izbor cake toppera kojima biste mogli ukrasiti Vašu svadbenu tortu, dajući joj poseban šarm. Osim, na slikama toppera napravljenih od zrcalnog, zlatnog akrila, moguće ih je napraviti i u drugim bojama, kao i od drva. Na Vama je da samo zamislite, a na nama da ostvarimo.

Tu su i natpisi dobrodošlice, tek par primjera koji su drugačiji od drugih i pokazatelj onoga što je sve moguće ostvariti u našoj maloj radionici.

Uskoro će se ponuda proširiti i na ostalje detalje poput rasporeda sjedenja, kutija za kuverte ili dekoracije za stolove mladenaca i sl.

Ideja je mnogo, a mi smo tek krenuli tako da ostanite s nama i pratite sve naše novosti kako bi i sami našli inspiraciju i Vama odgovarajuće detalje kojima ćete moći oduševiti svoje drage goste.

You don't have permission to register
X