Za moderna, elegantna vjenčanja…

Pratite nas na

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales


Search

LALANA DESIGN

ponuda za fotografe

Osim samih mladenaca kojima je želja oduševiti goste detaljima, tako je bitno i ostalima koji sudjeluju u tom svečanom danu nečime se istaknuti. Zato smo mislili i na njih te napravili seriju proizvoda za fotografe i snimatelje.

Prilikom prvog razgovora s mladencima bitno je ostaviti dobar dojam u želji da se dogovori suradnja.
Naravno, presudni će biti Vaši radovi, to je ono što Vas čini jedinstvenima i zbog čega će se klijenti između velike konkurencije odlučiti baš za Vas.

No, danas je sve jasnije da je bitna i prezentacija. Osim samog proizvoda, klijenti sve više cijene i kako je on isporučen. CD, USB stik, printane fotke ili book… Sve su to fizičke stvari koje mogu, ukoliko se u njih malo uloži, dodatno pojačati dojam koji ostavljate na potencijalne klijente.

U ponudi imamo nekoliko modela ručno rađenih kutija, bilo samo za USB stik ili i one sa prostorom za fotografije, kao i same USB stikove. Također, tu su i kutije namijenjene snimateljima sa prostorom za CD/DVD, i USB. Ono što ih čini posebnima je mogućnost personalizacije.

Osim što ih možete ostaviti u natur verziji, možete ih naručiti obojane u jednoj od boja iz naše palete. Boje su, takoreći, sa efektom jer sadrže decentne sjajne čestice koje ih čine posebnima.


Također, prema Vašim željama, moguće je na njih ugravirati željeni dizajn. To može biti Vaš logo, imena mladenaca i sl.

Uložite u svoj gotov proizvod i izdvojite se iz velike konkurencije pomoću naših proizvoda i pomudite svojim klijentima fizičku, lijepu uspomenu na njihov poseban dan!

You don't have permission to register
X