Za moderna, elegantna vjenčanja…

Pratite nas na

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales


Search

LALANA DESIGN

Predstavljamo naše kolekcije

Izbor pozivnice mnogima je vrlo bitan. One su prvi nagovještaj Vaše svadbe i odraz Vašeg ukusa. Upravo one određuju onaj početni ton, temu vašeg vjenčanja.

Mogu biti minimalističke ili bogate. Elegantne ili razigrane. Mogu biti bilo kakve Vi hoćete jer su tu, osim da prenesu informacije o samom eventu, da predstave i Vas.

Mi smo Vam tu na raspolaganju da s nama podijelite Vaše želje i ideje kako bi ih mi mogli učiniti stvarnima. Izbor boja, fontova, teksta, sve je otvoreno Vama na izbor. No, ako nemate konkretnih ideja, ili ih čak imate i previše kako bi se odlučili za jednu, u našoj ponudi ćete i naći gotove pozivnice.

Ono što je nama bilo bitno je kreirati cijele kolekcije kako bi sve potrebno, osim pozivnica, našli na jednome mjestu. Tako u ponudi imamo sa pozivnicama usklađene i zahvalnice, brojeve za stol i jelovnike. Time bismo Vam htjeli olakšati daljnje izbore koji slijede nakon odabira pozivnica i istovremeno Vam ponuditi jedinstvenu seriju proizvoda koji temom, bojom i dizajnom čine jednu cjelinu.

Tako za Vaš event kreiramo svojevrstan brend i svi gosti će moći u svakom od detalja prepoznati dio Vas. Time ćete moći samo pojačati dobar dojam cjeloukupnog događaja i oduševiti goste Vašom brigom za detalje.

Nadamo se da Vam u tome mi možemo pomoći, bilo izborom iz naše kolekcije ili stvaranjem nove, Vama jedinstvene.

Leave
a comment

You don't have permission to register
X